Voorstellen: Anita

Hallo ik wil me even voorstellen, mijn naam is Anita van Hoek. Getrouwd met Theo en we hebben 3 zonen. Ik ben in 1966 geboren in Lierop waar ik bijna 25 jaar gewoond heb. Daarna ben ik naar Someren verhuisd. Hier wonen wij met veel plezier op een ruime, groene en rustige plek in het dorp. Plek genoeg voor honden, kippen, konijnen en een moestuin. Achter in de tuin staat mijn tuinhuisje waar ik praktijk houd.

 

Altijd was ik al hooggevoelig, maar dat was vaker lastig dan dat ik er profijt van had. Met de komst van de kinderen en daarmee de opvoeding, de schoolkeuzes, kwam er meer bewustwording. Zeker dat ik van die hooggevoeligheid wel eens een kracht zou kunnen maken. Door deze inzichten ben ik me steeds meer aan het verdiepen in wat mensen in balans kan brengen. De opleiding Handreflexologie was het begin om te zien wat het zelfhelende vermogen van het lichaam kan doen. Ik heb zelf last van Artrose en Fibromyalgie, Reumatische klachten.

Door revalidatie ontdekte ik wat het betekend om lichaam en geest als een geheel te zien.

Het luisteren naar je lichaam, wat ik niet deed, ik wist ook niet hoe. Ik vind het een mooi proces om te zien wat ik zelf kan doen om beter in balans te komen. Door bv veel aan yoga met de bijbehorende ademhalingsoefeningen te doen ben ik lekkerder in mijn vel komen zitten, gronden, mediteren en mindfulness, accepteren en voelen wat wel kan. Ook gezonde voeding heeft mijn grootste aandacht, om er van te genieten en dat het tegelijkertijd ook voedend, genezend en levenskrachtig mag zijn. Gelukkig heb ik nooit mijn gevoel voor humor verloren, ik heb een vrolijke aard.

Ik ben dankbaar om nu bezig te zijn met de HBO opleiding Holistisch Therapeut. Het is een mooi proces, een verrijking.

Met mijn vriendin Marij deze studie aangaan, de mens als geheel beschouwen op Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel/Energetisch niveau, is voor mij helend.

Ik vind het fijn om te werken aan de mens in zijn geheel met alle ervaringen, overtuigingen, patronen, verwachtingen, trauma’s die maken wie we nu zijn en te zien dat we al heel en compleet zijn.

Als gekwalificeerd Reiki master ondersteun ik iedere behandeling met liefdevolle Reiki, dit is een reiniging, het doorgeven van liefde en energie, het helpt bij alle kwalen, het steunt dat wat op dit moment het belangrijkste is, dat kan je lichaam zijn, je gedachtepatronen, je emoties of vanuit je Zijn, het diepst van je hart willen leven.

Ik vind Reiki ontzettend fijn om te geven, alles stroomt eerst door mij voordat ik het met met handoplegging weer doorgeef aan jou, ook geeft het een diepe ontspanning.

Ik nodig je van harte uit.

Anita
PLAN EEN AFSPRAAK

Boek een afspraak met Marij of Anita

Boek een afspraak met Marij

Reiki & Holistische therapie
Lierop

Boek een afspraak met Anita

Reiki & Holistische therapie
Someren