De behandelingen

Reiki ontspanningsbehandeling met etherische olie (aromatherapie)

Reiki ontspanningsbehandeling met etherische olie (aromatherapie)

Etherische oliën zijn zuivere oliën op basis van bloemen, bomen, struiken, wortelen, zaden en kruiden die door hun geur en bestanddelen een positieve invloed hebben op je lichaam en geest.

Etherische oliën hebben bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of verdampen een rustgevende, evenwichtige, reinigende, verjongende en energieke werking.

Bij de behandeling worden diverse, op elkaar afgestemde oliën aangebracht aan op de rug en onder de voetzolen (daar wordt de olie het best opgenomen door je lichaam). Voor het aromatisch gebruik wordt ook aan elke olie geroken. Alle oliën die tijdens de behandeling gebruikt worden, versterken elkaar en zijn op elkaar afgestemd om nog meer ontspanning te creëren. Omdat de oliën ook  werken op de psyche kan er op deze manier een specifiek thema aangepakt worden, bijvoorbeeld  vergeven of vertrouwen.

Na deze aroma behandeling volgt de Reiki behandeling waardoor de oliën diep in kunnen trekken en de uitwerking versterkt wordt.

De behandeling duurt ongeveer een uur. Voor deze behandeling is het noodzakelijk dat je je rug ontbloot, dus shirt/trui moet uit en een eventuele bh moet los (hoeft niet uit want je ligt op je buik). Als je dit liever niet wil dan kunnen de oliën ook op de hals en handen aangebracht worden in plaats van op de rug. 

De behandeling is inclusief een flesje etherische olie met de in de behandeling gebruikte oliën voor thuisgebruik.

Het is belangrijk om na deze behandeling veel water te drinken om eventuele afvalstoffen goed af te kunnen voeren.

Boek een afspraak met Marij

Reiki & Holistische therapie
Lierop

Boek een afspraak met Anita

Reiki & Holistische therapie
Someren