Recencies

Marij & Anita

Ik ben een vrouw van 44 jaar. Heb een drukke baan, druk gezin en veel last van mijn lijf. Fybromyalgie, je moet er mee leren omgaan. Dit gaat met vallen en opstaan maar gelukkig heb ik Anita die vaak d.m.v. tips en inzichten en Reiki behandeling, verlichting kan bieden. Een tijd geleden deed mijn knie het gewoon niet. Ik kon werkelijk amper lopen. Anita paste Reiki toe en of je er nu zelf in wilt geloven of niet. De ochtend erna stond ik op en het was ECHT weg!. Zo bijzonder!! Vraag me niet hoe maar het helpt!

M

Reiki en coachings behandeling Anita

Ik ben met onze 2 maanden oude dochter bij Marij geweest voor een Reiki behandeling omdat ze veel last had van onrust tijdens het drinken en buikkrampen. We zijn met open armen ontvangen in een mooie rustige omgeving in de sfeer gebracht voor een Reiki behandeling. Marij is erg kundig en straalt rust uit. Met onze dochter ging het direct een stuk beter, veel van de onrust was verdwenen. Om dit als alternatief of als extra te proberen voor een probleem zou ik zeker aanraden!

Moeder en dochter

Reiki behandeling Marij

Tijdens een Reiki behandeling kan ik me  overgeven aan ’n heerlijke onstpanning. Doordat ik niet afgeleid wordt kan ik tot mijn innerlijke zelf komen wat heel verhelderend, maar somsook confronterend kan zijn. Er zijn ook momenten dat ik hele mooie kleuren kan waarnemen, heel bijzonder!. Het is heerlijk om even te ontsnappen aan de hectiek om me heen. Het voelt heel goed!

Annie

Reiki ontspannings behandeling Marij

Ik heb mijn reiki altijd heel prettig ervaren, ik had het idee dat daarna er gewoon heel veel rust kwam in mijn lichaam waardoor ik de rust had om de dingen in mn hoofd uit te werken. Ik had ook het idee dat ik daarna meer energie had voor dingen, en dat is waarom ik de reiki altijd heel prettig vond.

Jeltje 14 jaar

Reiki ontspannings behandeling Anita

Reiki en coaching bij Marij heb, en beleef ik nog steeds als een zeer bijzonder proces. Wat mij helpt in mijn re-integratie proces vanuit een burn-out maar ook het sterker maken van mij als persoon. Marij is in staat door het stellen van de juiste vragen mij dichter bij mezelf te laten komen. Dit klinkt misschien hoogdravend, dat is het niet. Het is heel puur. Marij voelt feilloos aan wat ik nodig heb en stemt haar coaching hier op af. Ze zet mij aan om weer te laten voelen wat ik nodig heb vanuit mijn hart. Ze leert me mijn ‘ego’ te accepteren en mijn gevoel te volgen. Dit alles ondersteunt ze met de ontspanning van Reiki. Een heel bijzondere, helende en plezierige ervaring.

 Crista

Coachings behandeling Marij

Toen ik voor de eerste keer bij Anita op de bank mocht plaatsnemen had ik totaal geen idee wat Reiki was. Ik heb normaal erg moeite met mezelf te ontspannen maar ging daar vanzelf. ik ben merkte de dagen erna dat ik echt aanzienlijk meer energie had. Ook was mijn humeur een stuk beter. Na verschillende behandelingen veel meer rust gevonden in mezelf . Leer langzaam aan steeds vaker nee te zeggen en naar mijn eigen lichaam te luisteren. Anita bedankt

Daniëlle

Reiki ontspannings behandeling Anita

Een hele fijne reiki behandeling gehad bij Marij. In een knusse ruimte, waar de energie prima kan stromen. Het resultaat: ontspanning, het weer in contact zijn met je lichaam, verbinding en rust.
Super. Voor herhaling vatbaar.

Ief

Reiki ontspannings behandeling Marij

Soms zit ik er even helemaal doorheen en heb ik alleen maar aandacht voor de negatieve dingen in mijn leven. Door coaching en reiki behandelingen lukt het mij om weer aandacht te geven aan de positieve dingen in mijn leven. Na deze behandelingen voel ik me weer herboren met positiviteit en nieuwe energie.

D

Reiki coachings behandeling Anita

Paar weken terug Reiki behandeling gehad. Wist vooraf niet wat het inhield maar dit werd voor de behandeling duidelijk verteld en uitgelegd. Door de behandeling zijn mijn hoofdpijn klachten minder geworden en door het advies te gebruiken in het dagelijks leven heb ik hier zelf ook invloed op. Een aanrader voor iedereen!

Jordy

Reiki coachings behandeling Anita

Na enkele behandelingen in de Holistische praktijk van Marij, stelde ze mij de vraag of ik open stond voor een “familie opstelling”. Na enige uitleg werd me duidelijk dat dit een manier van kijken/ervaren/herbeleven van gebeurtenissen/ervaringen in je verleden is. Elk mens doet ervaringen op die hem vormen tot de mens die je op dit moment bent. Van veel groei je in positieve zin. Er zijn echter ook ervaringen die bewust of onbewust voor ballast kunnen zorgen. Na enkele coachingsgesprekken en Reiki massages kwam Marij tot de conclusie dat dit bij mij wel eens een rol kon spelen. Hoewel ik helemaal onbekend was met het fenomeen “familie opstelling” heb ik dit over me heen laten komen. Een uitzonderlijke ervaring die veel gebracht heeft. In twee sessies is er veel duidelijk geworden, onder andere waar de knelpunten zitten/zaten. Respectvol keken Marij en Anita met mij mee, in mijn verleden. Ze gaven met handvatten om te overdenken, en om op te schonen. Ik heb het heel wonderlijk ervaren, wat er allemaal gebeurde en hoe helend dit voor mijn ZIJN nog steeds is. Een echte aanrader. 

Mieke

Therapeutische behandeling Marij en Anita

PLAN EEN AFSPRAAK

Boek een afspraak met Marij of Anita

Boek een afspraak met Marij

Reiki & Holistische therapie
Lierop

Boek een afspraak met Anita

Reiki & Holistische therapie
Someren