Reiki behandeling

op afstand
op afstand

Reiki behandeling op afstand

Heb je behoefte aan ondersteuning bij spanningen of het vinden van balans tussen lichaam en geest?

Ben je niet in de mogelijkheid om de praktijk te bezoeken?

Boek dan een Reiki behandeling op afstand bij Boji Anita of Boji Marij.

Deze behandeling neemt 30 minuten van je tijd in beslag en biedt je even een moment van rust en tijd voor jezelf. Je energie gaat weer stromen waardoor je meer ontspanning en vertrouwen in jezelf kunt voelen.

Hoe werkt een behandeling op afstand

Op een afgesproken tijdstip neem ik via FaceTime, whatsapp bellen of Skype contact met je op. We bespreken kort welke thema’s jou bezig houden en waar je in de behandeling je aandacht aan wil geven. Ik trek een inzichtkaart voor jou die je nog extra kan ondersteunen. Dan verbreken we de digitale verbinding en mag je thuis ergens op een rustige plek gemakkelijk gaan liggen of zitten. Om de rust te vergroten mag je bv een fijn muziekje aanzetten en een kaarsje laten branden.

Ik stuur je 15 minuten lang Reiki, universele energie toe, waardoor jouw energie weer gaat stromen en je blokkades kunnen verminderen of opheffen. Je kunt dit voelen doordat je tintelingen, warmte of koude stromingen voelt. Ook kun je je helemaal ontspannen of zelfs in slaap vallen. Het kan zijn dat je gedachtes helemaal stil vallen maar het kan ook zo zijn dat er opeens nieuwe gedachtes bij je binnen komen. Dat is allemaal goed. Na afloop van de behandeling is het belangrijk om goed te drinken zodat de afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Als je wil mag je je ervaring achteraf met mij delen of contact met mij opnemen als er vragen of onduidelijkheden zijn of als je nieuwe ontwikkelingen voelt waar je het over wilt hebben.

PLAN EEN AFSPRAAK

Boek een afspraak met Marij of Anita

Boek een afspraak met Marij

Reiki & Holistische therapie
Lierop

Boek een afspraak met Anita

Reiki & Holistische therapie
Someren