De behandelingen

Reiki ontspanningsbehandeling met klankschaalmassage

Reiki ontspanningsbehandeling met klankschaalmassage

Een klankschaal is een schaal gemaakt van verschillende soorten metaal. De schaal veroorzaakt door zijn vorm en materiaal een klank en trilling als je er tegenaan slaat met een klopper.

Een klankschaalontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op je lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen prachtig door heel het lichaam heen, hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Ook komen er vaak emoties los of worden er herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend waardoor je weer meer in contact met je lichaam komt en je je nadien als herboren kunt voelen, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in je lichaam, en stelt je in staat om beter in balans te komen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.

Bij een klankschaalmassage wordt een grote klankschaal onder op je rug geplaatst. De klankschaal wordt bewogen over de rest van je lichaam terwijl de klankschaal wordt aangeslagen. De trillingen voel je door je lichaam en maken vastzittende spanningen los. Daarna komt de Reiki behandeling waardoor alle losgekomen spanningen worden afgevoerd.

Deze behandeling duurt ongeveer een uur. Bij deze behandeling mag je alle kleren aanhouden. Wel moeten je schoenen uit. Je ligt tijdens de klankschaalbehandeling op je buik op de behandelingstafel. Voor de reiki behandeling draai je je om naar je rug of op je zij.

Het is belangrijk om na deze behandeling veel water te drinken om eventuele afvalstoffen goed af te kunnen voeren.

Een klankschaalmassage wordt niet gegeven in geval van trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap.

Boek een afspraak met Marij

Reiki & Holistische therapie
Lierop

Boek een afspraak met Anita

Reiki & Holistische therapie
Someren