Wie zijn wij

Marij & anita
WIE ZIJN WIJ

Holistische therapeuten en Reiki masters

Wij zijn twee Holistische therapeuten en Reiki Masters met ieder een eigen Praktijkruimte in Someren en in Lierop. Wij zijn samen een praktijk begonnen omdat wij zo mooi verschillend zijn en elkaar goed aanvullen. Je kunt ons “ontmoeten” onder het kopje wie zijn wij. Laat je leiden door je gevoel en je agenda bij wie je een afspraak wil maken.

Een therapeutische en coachende behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief voor- en nagesprek. Een ontspanningsbehandeling met Reiki  duurt ongeveer een half uur.

praktijkruimte

Hoe werken wij

Wij zijn twee Holistische therapeuten en Reiki Masters met ieder een eigen praktijkruimte. Wij zijn samen praktijk Boji omdat wij zo mooi verschillend zijn en elkaar goed aanvullen. Je kunt ons “ontmoeten” onder het kopje therapeuten. Laat je leiden door je gevoel bij wie je een afspraak wil maken. Dit kan je doen in onze online-agenda. Je ontvangt een bevestiging en een intake formulier als je bent aangemeld.

Een therapeutische behandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur, inclusief voor- en nagesprek. Een Reiki behandeling duurt ongeveer een half uur tot 3 kwartier. We geven een holistische therapeutische behandeling met Reiki of een Reiki behandeling.

Mocht er geen geschikte datum tussen staan, dan kun je contact met me opnemen om een andere dag in te plannen.

 

Voorstellen: Marij

Mijn naam is Marij Minten en ik ben woonachtend in de bosrijke omgeving van Lierop. Dit is de plek waar ik geboren en getogen ben. Ik heb samen met mijn lieve man 4 kinderen, die inmiddels allemaal volwassen zijn.

Ik ben opgegroeid in een gezin met twee broers en mijn ouders. Hard werken en motorcross zijn de pijlers van mijn jeugd. Hiermee ben ik opgegroeid en deze weg heb ik altijd braaf gevolgd. Mijn leven was stabiel, en precies zoals het hoorde.  Tenminste, dat was wat ik lange tijd dacht. Langzaam begon ik toch te merken dat mijn veilige leven, wat precies binnen de kaders van mijn opvoeding viel, mij begon te ontgroeien. Ondanks mijn lieve man en vier kinderen waar ik dol op ben, voelde ik een gemis. Daarom heb ik me om- en bijgeschoold en ben op zoek gegaan naar werk en een omgeving die beter bij me paste. Deze nieuwe wereld was enorm verrijkend voor mij maar ik verloor hierin mezelf en mijn energie.

Ik laste een rustpauze in en startte de opleiding tot holistisch therapeut. Hier heb ik handvatten en methodieken aangereikt gekregen om weer dichter bij mezelf te komen, om zo te ontdekken én te durven zijn wie ik ben. Ik heb het ervaren als een mooi proces met een lach en een traan, maar.. met resultaat: meer levensgeluk. Uiteraard gun ik dit jou ook!

Wil je meer over mij weten? Lees verder in de blog.

Marij

 

Voorstellen: Anita

Hallo ik wil me even voorstellen, mijn naam is Anita van Hoek. Getrouwd met Theo en we hebben 3 zonen. Ik ben in 1966 geboren in Lierop waar ik bijna 25 jaar gewoond heb. Daarna ben ik naar Someren verhuisd. Hier wonen wij met veel plezier op een ruime, groene en rustige plek in het dorp. Plek genoeg voor honden, kippen, konijnen en een moestuin. Achter in de tuin staat mijn tuinhuisje waar ik praktijk houd.

Altijd was ik al hooggevoelig, maar dat was vaker lastig dan dat ik er profijt van had. Met de komst van de kinderen en daarmee de opvoeding, de schoolkeuzes, kwam er meer bewustwording. Zeker dat ik van die hooggevoeligheid wel eens een kracht zou kunnen maken. Door deze inzichten ben ik me steeds meer aan het verdiepen in wat mensen in balans kan brengen. De opleiding Handreflexologie was het begin om te zien wat het zelfhelende vermogen van het lichaam kan doen. Ik heb zelf last van Artrose en Fibromyalgie, Reumatische klachten.

Wil je meer over mij weten? Lees verder in de blog.

 

 

Anita

 

betekenis boji

Boji zijn stenen die worden gebruikt in duo’s

Dit omdat ze complementair aan elkaar zijn. Het zijn 2 verschillende stenen, waarvan een ruwere en een gladdere versie.

Ze werken grondend, beschermend en brengen balans op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau.

Ze stimuleren de doorstroming van energie en maken de energiebanen vrij van blokkades.

Ze reinigen de chakra’s en geven inzichten.
Ook zijn ze inzetbaar tegen preventie van ziekten.

Ze helpen je in je kracht komen staan en te connecten met de aarde. Ze ondersteunen je om in het hier en nu te zijn.

Dit is waar Holistische praktijk  Boji  ook voor staat

PLAN EEN AFSPRAAK

Boek een afspraak met Marij of Anita

Boek een afspraak met Marij

Reiki & Holistische therapie
Lierop

Boek een afspraak met Anita

Reiki & Holistische therapie
Someren